Selecteer een pagina

Reviews

Wat opdrachtgevers (bruidsparen) over mij zeggen

Kim & Dave, Huis de Voorst, Eefde

Huis de Voorst
Hey Dennis.
 
Ontzettend bedankt voor het fantastische feest gisteravond. We zijn afgeweken van onze muziek voorkeur en daarmee vulde de dansvloer zich.
(Het is een traditie onder lui van de marine om je broek te laten zakken bij het horen van een ABBA nummer. Misschien had ik je hierover moeten inlichten;-) En helaas heb ik dat spektakel gemist) 
 
Wij hebben genoten en hopelijk heb jij ook een leuke avond gehad. Bedankt voor alle mooie foto’s. Daar zijn wij ontzettend blij mee.
 
Daarnaast gaven internationale gasten aan dat ze het ontzettend gaaf vonden dat je de start van het feest in het Engels presenteerde. We weten niet of je dit bewust hebt gedaan of niet, maar onze gasten vonden dat fantastisch. Zij maken regelmatig mee op feesten dat zij niks verstaan en dan ben je toch een beetje een buitenstaander. Niet alleen complimenten namens ons dus. 
 
THX! Bedankt voor alles.
Lieve groet,
Kim en Dave

Maria & Ruben, Kasteel Wijenburg, Echteld

Kasteel Wijenburg

Tijdens de ontmoeting op de ‘generale repetitie’ van Kasteel Wijenburg kwamen we in gesprek met energieke Patrick. We hadden direct de indruk dat Skyfly op dansen gericht is. Heldere uitleg over hun ‘modulaire’ systeem. Wij hebben gekozen voor de voor basisset met extra lichten en een saxofonist.

Ongeveer een maand voor onze bruiloft werd ons kenbaar gemaakt dat we een andere DJ zouden krijgen. De eigenaar zelf, Remy, heeft ons echter direct het vertrouwen gegeven dat het alsnog goed zou komen. Kort daarop belde DJ Dennis, notabene tijdens zijn vakantie, om onze wensen door te spreken.

Onze wensen zijn PERFECT uitgevoerd. De saxofonist zou er maar 2.5 uur zijn, maar heeft beduidend meer gespeeld dan afgesproken en heeft zelfs aan onze openingsdans een extra dimensie weten te geven. Dennis heeft het internationale gezelschap feilloos aangevoeld en zelfs 60 plussers helemaal los laten gaan op hardstyle .

Om klokslag 1 uur onze laatste dans, geheel volgens onze wens. Topbedrijf, Dennis een top-DJ en de saxofonist wist absoluut van toeten en blazen!

Tot over 12.5 jaar ,

Maria en Ruben

Cheryl & Arjan, Huis de Voorst, Eefde

Huis de Voorst

Dennis, vent, gozert….

Man wat heb jij klasse gedraaid…. echt helemaal top en het spijt mij je niet echt bedankt te hebben…. dat had ik niet goed voorbereid in mijn hoofd…!

Het trouwen was bij ons zo’n beetje drie dagen… en ergens ben ik nu stuk, maar wat hebben wij genoten…. ik heb al wat van we transfer gezien, maar download het morgen op mijn computer , super van je…hoe dan ook is het grote klasse hoe jij het feest op stelten hebt gezet en naar ons genre…

Zo weinig mensen die niet op de dansvloer waren, het feest leefde…. mille grazie!

Groet,

Arjan en Chéryl

Mitra & Koen, Huis de Voorst, Eefde

Huis de Voorst, Eefde

Beste Dennis, wij willen jou enorm bedanken voor de onvergetelijke avond die je ons bezorgt hebt. Er was niets te veel gevraagd en het feest was boven verwachting. Was een super feest!

En wil je namens ons ook Sander bedanken voor een onvergetelijk optreden.

Groetjes,

Mitra en Koen

Roxanne & Wouter, Huis de Voorst, Eefde

Huis de Voorst, Eefde

Wat een geweldige verassing, de foto’s die je stuurde!! Een super mooie herinnering aan een geweldige avond.

We hebben echt enorm genoten van de feestavond en Wouter heeft nog nooit zoveel op de dansvloer gestaan 😉.

Dank je wel.

Roxanne & Wouter

Lydia & Agostino, Beckum Palace, Beckum

Beckum Palace

Dank aan SkyFly voor het vinden van de juiste DJ voor ons 

Thanks DJ Dennis voor een geweldige bijdrage aan ons bruiloftsfeest. Dennis was super relaxed & flexibel in contact voor onze grote dag (erg fijn!!) en heeft absoluut naar onze wensen gedraaid. De voetjes gingen lekker van de vloer 

Nogmaals bedankt Dennis 

Lydia & Agostino

Ilse en René, Rhederoord, De Steeg

Rhederoord, De Steeg

DJ Dennis heeft gezorgd voor een geweldige bruiloft feest avond! Je merkt gelijk dat hij met zijn ervaring precies goed de sfeer van de avond aan voelt wat heeft geresulteerd in een knallend feest en iedereen, ondanks de hitte, op de dansvloer stond. We kregen heel veel complimenten over DJ Dennis. Het was een top avond.

Het contact met Skyfly is super goed, je kan ze letterlijk dag en nacht met je vragen bereiken (appen/mailen). Een tip voor toekomstige bruidsparen; geef de dj een beetje ruimte en niet een lange lijst met heel veel verplichte liedjes/nummers. Hierdoor heeft hij de vrijheid om de avond precies af te stemmen op jullie en jullie gasten. Wij hadden in eerste instantie een laatste nummer gekozen, maar bleek uiteindelijk niet bij de sfeer van de avond te passen.

DJ Dennis koos een eind nummer die perfect aansluit op onze geweldige bruiloft en avond. Menig gasten denken gelijk aan onze bruiloft terug als ze dit nummer horen.

Ilse en René

Ellen en Jean Pierre, Huis de Voorst, Eefde

Huis de Voorst, Eefde

We zitten nog na te genieten en willen je nogmaals oprecht danken voor de geweldige avond. De sax buiten was geweldig, de rest van de avond nog beter! Het was super en gaan hier nog heel lang van nagenieten.

Ellen en Jean Pierre

Francis & Niels, Rouwhorst, Oldenzaal

Rouwhorts, Oldenzaal

Het was top georganiseerd! De DJ voelde de gasten goed en kon daardoor de muziekkeuzes goed afstemmen. Vanuit de gasten ook alleen maar positieve reacties gehad.

Francis & Niels

Eva en Erwin, Kasteel Doorwerth, Doorwerth

Kasteel Doorwerth

We hebben een topfeestje gehad dankzij DJ Dennis! Hij voelde het publiek goed aan, draaide conform de wensen die we hadden opgegeven en de dansvloer bleef tot het einde goed gevuld. Zeker een aanrader!!

Bedankt voor het sturen van de foto’s! Waren al nieuwsgierig naar en zelfs mijn uitglijder heb je vastgelegd hahaha. Alles voor de entertainment van het publiek he 😉 De aankondiging was ook treffend want sommige dachten dat we alleen gingen schuifelen.

We hebben echt een superfeestje gehad dus dank daarvoor. Kreeg veel positieve reacties van gasten en zelfs de dansvloer bleef bij gebruik van de frietkar goed gevuld. Dat is een groot compliment!

Kortom, dank je voor de goede zorgen en het lekkere draaien!

Eva en Erwin

Anita en Rob, Fox, Vragender

Fox, Vragender

Beste Dennis,

Dank je voor de foto’s en muziek gisteren.

Geslaagd feestje mede dankzij jou.

Anita en Rob

Sharon en Yoram, Paviljoen Lutterzand, de Lutte

Paviljoen Lutterzand

Super goede dj gehad tijdens onze bruiloft! Hij voelde het publiek aan een haakte er goed op in! 5 sterren voor hem! Thnx Dennis Piet! We hebben een super avond gehad die helaas te snel voorbij ging!

Sharon en Yoram

Leo 50 Jaar, Erve Beverborg, de Lutte

Leo 50 jaar, Erve Beverborg, de Lutte

Het was een super gezellig feest. De sfeer was helemaal top!
Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt en de muziek was helemaal
super! We kunnen mooi terugkijken op dit feestje.

Diane & Leo

PWC bedrijfsfeest, Volkshotel, Amsterdam

Volkshotel, Amsterdam

Ja, wij zouden Skyfly aanbevelen: professioneel en goede suggesties v.w.b. verdere aankleding. DJ was professioneel en wist het feest goed op gang te krijgen!

PWC

Janine en Robert, Losse Hoes, Holten

Robert en Janine, Losse Hoes, Holten

Wij hebben zelf een heel leuk feest gehad en kregen zelfs na de bruiloft de vraag wie we als dj hadden geboekt omdat iedereen het zo leuk vond.

Janine & Robert

Sharon & Sebastiaan, Kampkuiper, Harbrinkhoek

Kampkuiper, Harbrinkhoek

Het contact met SKYFLY was helemaal super :-)!! Van het moment van het eerste contact met Robin tot en met het einde van het feest! Complimenten. De show was een succes!!

DJ Dennis zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond gevuld was. Iedereen genoot van de muziek van jong tot oud. Op ons verzoek heeft hij een openingsnummer in elkaar gemixed! Hierdoor werd onze openingsdans een succes!

Zoals aangeven was de uitstraling van de DJ goed en wist hij met zijn muziek keuze de dansvloer goed te vullen. Normaal heb je vaak DJ’s die alleen maar op basis van verzoek nummers draaien. Dat komt de sfeer niet altijd ten goede. DJ Dennis zorgde door zijn kennis voor een super avond! Van de jongste onder ons die hard gingen op dance muziek tot de ouderen die de jaren 70 en 80 muziek geweldig vonden!

Wil je de hele avond een gevulde dansvloer vol feestende mensen met muziek die iedereen blij maakt en waar nog lang over gesproken zal worden? Dan raden wij SKYFLY zeker aan!! Wij hebben een super TOP avond gehad!!

Groetjes,

Sharon & Sebastiaan

Rob 50 jaar, Scouting Jambowa, Bolsward

Scouting, Bolsward

We hebben een SUPER FEEST gehad!!!

Het was tip top in orde mooi op tijd leuke aardige DJ Dennis Piet hij voelde de sfeer goed aan en sprong geweldig in op de feest vreugde. (Thema Hippie) Alles zag er zeer professioneel uit en iedereen was laaiend enthousiast. Ook de jarige was zéér verrast.

Dus een aanrader voor een volgende keer.

Nogmaals bedankt Skyfly en DJ Dennis Piet het is iets moois om op terug te kijken.

Rob & Sandra

Bas & Anouk, Qua Koken, Oldenzaal

Wendy & Luke, Kasteel Hoekelum, Bennekom

We hebben een top avond gehad. De DJ voelde perfect de genodigden aan, en draaide alles aan elkaar vast, hierdoor was er continue een volle dansvloer.

Het enige nadeel was dat we om 00.30 al moesten stoppen, we hadden nog wel uren door kunnen gaan
Maw perfect naar hoogtepunt toegewerkt, en we hebben niks anders dan lovende kritieken gehad. Uiteraard aangezien we de DJ niet kende vooraf waren we daar wel wat onzeker over maar DJ Dennis Piet heeft echt een top feest ervan gemaakt!

Dank voor alles ook gedurende het proces (red: SKYFLY.nl), prima geregeld.

Bas & Anouk

Annabelle en Bas, Slot Doddendael, Ewijk

J-Sax, Slot Doddendael, Ewijk

Beste Dennis,

Bij deze willen wij jou en J-Sax nog hartelijk bedanken voor de geweldige show op 27-08 j.l. Wij hebben mede dankzij jullie een top avond gehad.

Ook hartelijk dank voor het doorsturen van jouw foto’s.

Uiteraard willen wij graag een mooie en positieve beoordeling over jullie schrijven, echter hebben geen van ons beiden facebook. Zijn er andere mogelijkheden voor feedback?

Groeten,

Annabelle en Bas

Marlies & Gerben, Zandstuve, Den Ham

Zandstuve, Den Ham

Beste DJ Dennis,

Wat hebben wij genoten van jouw optreden op onze bruiloft.
Je hebt het geweldig gedaan en voelde de sfeer goed aan.
Hierdoor gingen al onze gasten helemaal los en vonden ze het een fantastische bruiloft.

Onze dank hiervoor en wij raden jullie (red: 17 Sounds) dan ook voor elke bruiloft aan.

Groetjes het bruidspaar,

Marlies & Gerben

Irene & Richard, Parklocatie de Jaargetijden, Enschede

Parklocatie de Jaargetijden

18 augustus ons trouwfeest gehad met DJ Dennis. In een woord geweldig. Vanaf het moment dat het feest begon was er heerlijke muziek. Dj voelde goed de groep mensen aan en hield de dansvloer goed bezig.

Hartstikke top dj en goed bedrijf (red: SKYFLY.nl) voor een feestje. Aanrader!!!!

Irene & Richard

Moda Italia, Aadorp

IMG_6845

Het was inderdaad een topfeest!! Alles perfect geregeld !!

Rob, Moda Italia

Annemiek & Bas, Paviljoen Lutterzand, de Lutte

Paviljoen Lutterzand, de Lutte

Super mooi feest gehad.

DJ Dennis heeft de hele avond een volle dansvloer gehad.

We hebben met DJ Dennis ook zeer prettig contact gehad voorafgaand aan het feest.

Annemiek & Bas

Chantalle en Michael, Papa’s Beachhouse, Hoofddorp

Papa's Beachhouse, Hoofddorp

Gisteravond draaide DJ Dennis op onze bruiloft, wat een topfeest heeft hij er van gemaakt!

Iedereen was op de dansvloer te vinden en zowel wij als onze gasten hebben de avond van ons leven gehad!

SUPER!

Chantalle en Michael

Mennorode conferentiehotel, Elspeet

Mennorode

Het was top! Met de loungemuziek die de DJ draaide maakte hij ons event helemaal af! Alles zag er verzorgd en representatief uit! Zeker een aanrader.

Ariette, Mennorode

Chris en Ryelle, de Houtmaat, Hengelo

Houtmaat, Hengelo

Dennis en Maaike’s enthousiasme, muziek, licht en gevoel voor de sfeer in de zaal hebben bijgedragen aan een prachtig eind van een onvergetelijke dag.

Bedankt!

Chris en Ryelle

Wendy & Luke, Kasteel Hoekelum, Bennekom

Wendy & Luke, Kasteel Hoekelum, Bennekom

Dennis en Maaike, bedankt voor een fantastisch bruiloftsfeest!

We hebben echt enorm genoten en all onze Nederlandse en internationale gasten vonden de avond helemaal geweldig. Allemaal met dank aan jullie! Super gedaan!!!

Groetjes,

Wendy & Luke

Fenny, Carte Blanche 99, Oldenzaal

Fenny 50 jaar, Carte Blanche 99, Oldenzaal

Een super Sarah feestje gehad met top DJ Dennis Piet van SKYFLY. Van begin tot eind van het feest was de dansvloer gevuld met partygangers vanwege de kneiter goede muziek. Nog steeds aan het nagenieten van het feest met de foto’s van Snappshot

Fenny

Arjen & Saskia, De Schout, Denekamp

Arjen & Saskia, De Schout, Denekamp

Afgelopen dinsdag 7 maart 2017 hebben wij een onvergetelijke dag gehad, onze bruiloft!! Mede dankzij dj Dennis Piet, die echt super draaide. Onze oudste 2 jongens mochten zelfs “meehelpen”. Geweldig!!

Skyfly en dj Dennis Piet zijn zeer zeker aan te raden. Zo veel reacties. Maar we hebben alleen maar goede reacties ontvangen. Iedereen was super tevreden.

Nogmaals super bedankt voor de top avond. Groetjes Arjen, Saskia en het NoYo dj team

Arjen & Saskia

Charlotte & Ronnie, Westerliefde, Amsterdam

Wendy & Luke, Kasteel Hoekelum, Bennekom

We hebben een GE-WEL-DIG feest gehad!

DJ Dennis voelde precies aan wat wij wilden. Hij zorgde ervoor dat hij ons liet stralen en de hoofdrol liet spelen op ons eigen feest. Niet alleen voor ons, maar voor alle gasten heeft hij de nummers gedraaid die we wilden en voor de juiste sfeer gezorgd op het juiste moment.

Hij speelde in op spontane momenten en was enorm flexibel.

Complimenten en veel dank!

Charlotte & Ronnie

Leslie & Mark, Landgoed Duin & Kruidberg, Santpoort

Landgoed Duin & Kruidberg, Santpoort

Zeer tevreden – goede communicatie op voorhand met de DJ, DJ was flexibel en stond open voor onze suggesties.

Muziek tijdens het feest was top – verzoeknummers van ons en de gasten kwamen allemaal voorbij.

Leslie & Mark

Linda & Mitchel, Stoer in de Beemster, Noordbeemster

Stoer in de Beemster, Noordbeemster
Beste Patrick, Robin en Dennis.
Patrick van jou kregen wij vanochtend een mail om een cijfer te geven over de gehele avond en over het contact met Skyfly.
Mitchell en ik kunnen hier niet meer dan met vol lof over praten! Wij hebben echt een super avond gehad! Dennis voelde echt heel goed het publiek aan, draaide heerlijke muziek. En jullie slogan “alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!”. Is dan ook helemaal waar! De dansvloer was de hele avond goed gevuld!
Wat ons betreft is dan het cijfer 10 zelfs nog te laag!
Super bedankt voor deze heerlijke en bijzondere onvergetelijke avond!
Linda & Mitchel

Mw. E. van Holland, Kasteel Hoekelum

White Sensation 20, Kasteel Hoekelum

Bedankt voor alles. Iedereen vond dat jullie heel relaxed waren, mooi hadden opgebouwd en de goede sfeer konden maken. Iedereen heeft erg genoten.

Met vriendelijke groeten,

Mw E. van Holland

manager, Kasteel Hoekelum

Erik & Marieke, Explore, Muiden

Erik & Marieke, Explore, Muiden
Beste Dennis,
Wij zijn inmiddels terug van onze huwelijksreis.
We willen jou ongelooflijk bedanken voor de mooie avond. Het was super en hadden niet mooier durven wensen.
Ook alles mooi geregeld met de Blaxx, zelfs nog foto’s en video’s gemaakt. Helemaal goed.
Met vriendelijke groet,
Marieke & Erik

Chris & Els, Restaurant Fox, Denekamp

Chris en Els, Fox, Denekamp

Hallo Dennis,

Wij willen jou mega bedanken voor de superleuke avond! In 1 woord helemaal top! Wat hebben wij genoten!

 

Chris & Els

Harmke & Alma, Theetuin, Miste

Theetuin, Miste

Hallo Dennis & Maaike,

Wat een leuke foto’s, dankjewel!
We hebben mede dankzij jullie een geweldige avond gehad!

Groet,

Harmke & Alma

Pierre & Rosalie, Huis de Voorst, Eefde

Huis de Voorst, Eefde

Thank you so much for the party and for the pictures!!

Everyone looks so happy so that’s a good sign 🙂

kind regards,

Pierre and Rosalie

Monique en Theo, Huis de Voorst, Eefde

Huis de Voorst, Eefde
Hallo Dennis,
We konden gisteren geen afscheid meer van je nemen, dus vandaar nu op deze manier.
Ontzettend bedankt voor het enorm gave feest gisteravond. De muziek was geweldig! En onze communicatie via gebarentaal ging perfect .
En als klap op de vuurpijl zagen we dat je foto’s hebt doorgestuurd, wat super! We hebben ze nog niet gedownload, maar dat komt snel goed. We wisten niet dat je dit ook nog zou doen!
Nogmaals ontzettend bedankt. We hebben veel positieve reacties gehad, met name vaak gehoord: goed feest!
Lieve groeten,
Monique en Theo

Reyer & Agnes, Huis de Voorst, Eefde

Huis de Voorst, Eefde

Hallo Dennis,

Bedankt voor je optreden afgelopen vrijdag. Wij en onze gasten hebben het erg naar ons zin gehad!

Groetjes,

Reyer & Agnes

Casper & Amanda, Huis de Voorst, Eefde

Huis de Voorst, Eefde

Beste Dennis,

Wij willen je nogmaals hartelijk bedanken voor het ontzettend leuke feest dat je hebt verzorgt tijdens de bruiloft. Iedereen was zeer enthousiast en de muziek beviel ons en alle aanwezigen erg goed!

De meeste van onze vrienden zijn al getrouwd, maar we zullen je zeker aanraden bij vrienden/kennissen mochten zij een DJ zoeken.

In de bijlage nog een mooie sfeerfoto van de avond.

Hartstikke bedankt!

Amanda & Casper

Kim en Peter, Carelshaven, Delden

Carelshaven, Delden

Hey Dennis,

we willen je nog even bedanken voor het draaien op ons feest, je hebt de avond echt tot een succes gemaakt en we vonden het super. Ook van onze gasten kregen w veel complimenten over de dj en zijn muziek.

Bedankt voor de fotos en geinige filmpjes met name het einde hilarisch.

Nou heel erg bedankt nogmaals,

Kim & Peter

Melissa & Nico, Hotel Hoog Holten

Melissa & Nico, Hotel Hoog Holten

DJ Dennis,

Je hebt ons en onze gasten een super avond bezorgd op onze bruiloft.

Het was een echt feestje. De dansvloer was nooit leeg. Bedankt hiervoor.

Mélissa & Nico

Mirella & Wim, de Molenplas, Haarlem

Mirella & Wim, Molenplas, Haarlem

Onze bruiloft was niet compleet zonder SKYFLY.

DJ Dennis was perfect voor ons uitgekozen, we hebben echt t gevoel gehad dat hij ons 100% begreep wat wij en de gasten wilden horen.

De led dansvloer was een mega succes en wordt nu nog over gepraat 🙂
Nogmaals dank voor alles! Top!

Mirella & Wim