Selecteer een pagina
Kasteel Wijenburg

Tijdens de ontmoeting op de ‘generale repetitie’ van Kasteel Wijenburg kwamen we in gesprek met energieke Patrick. We hadden direct de indruk dat Skyfly op dansen gericht is. Heldere uitleg over hun ‘modulaire’ systeem. Wij hebben gekozen voor de voor basisset met extra lichten en een saxofonist.

Ongeveer een maand voor onze bruiloft werd ons kenbaar gemaakt dat we een andere DJ zouden krijgen. De eigenaar zelf, Remy, heeft ons echter direct het vertrouwen gegeven dat het alsnog goed zou komen. Kort daarop belde DJ Dennis, notabene tijdens zijn vakantie, om onze wensen door te spreken.

Onze wensen zijn PERFECT uitgevoerd. De saxofonist zou er maar 2.5 uur zijn, maar heeft beduidend meer gespeeld dan afgesproken en heeft zelfs aan onze openingsdans een extra dimensie weten te geven. Dennis heeft het internationale gezelschap feilloos aangevoeld en zelfs 60 plussers helemaal los laten gaan op hardstyle .

Om klokslag 1 uur onze laatste dans, geheel volgens onze wens. Topbedrijf, Dennis een top-DJ en de saxofonist wist absoluut van toeten en blazen!

Tot over 12.5 jaar ,

Maria en Ruben