Selecteer een pagina
Kampkuiper, Harbrinkhoek

Het contact met SKYFLY was helemaal super :-)!! Van het moment van het eerste contact met Robin tot en met het einde van het feest! Complimenten. De show was een succes!!

DJ Dennis zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond gevuld was. Iedereen genoot van de muziek van jong tot oud. Op ons verzoek heeft hij een openingsnummer in elkaar gemixed! Hierdoor werd onze openingsdans een succes!

Zoals aangeven was de uitstraling van de DJ goed en wist hij met zijn muziek keuze de dansvloer goed te vullen. Normaal heb je vaak DJ’s die alleen maar op basis van verzoek nummers draaien. Dat komt de sfeer niet altijd ten goede. DJ Dennis zorgde door zijn kennis voor een super avond! Van de jongste onder ons die hard gingen op dance muziek tot de ouderen die de jaren 70 en 80 muziek geweldig vonden!

Wil je de hele avond een gevulde dansvloer vol feestende mensen met muziek die iedereen blij maakt en waar nog lang over gesproken zal worden? Dan raden wij SKYFLY zeker aan!! Wij hebben een super TOP avond gehad!!

Groetjes,

Sharon & Sebastiaan